eletnkarner_300x220

ÉLET/ NKARNER
verses, zenés est

Versek, novellák, elbeszélések, zenék, dalok, illatok.

 

 

 


armenian_karneval_300x220ARMENIAN KARNEVAL
zenés villanás

Volt már olyan érzésed, hogy nagyon néznek? Fürkésző tekintetek tapadnak rád, de nem tudod miért? Ja, és ez mind farsangkor történik? Talán a jelmezed miatt? Talán nem!

 

 

 


szerelemadudukhangjan_300x220SZERELEM A DUDUK HANGJÁN 
zenés időutazás

Hogyan lehet érzelmeinket, indulatainkat, fájdalmainkat, csalódásainkat, ki nem mondott szavainkat tánccal kifejezni? Hogyan lehet a szerelmet eltáncolni? Az örmény zene és táncművészet ötvöződik a színművészet világával, ezért ha kell, szavak nélkül is megértjük egymást.

 

 


emlekek_300x220EMLÉKEK
zenés időutazás

Kedves Utasaink! Kérjük, kapcsolják be öveiket! Az izgalmas közös kirándulásunk hamarosan kezdetét veszi! Kilövéshez felkészülni, három, kettő, egy…

 

 


gigosz_300x220 GIGOSZ 
Varázslatos, zenés mesejáték

Kijelentjük, az álom valóság, vagy az álom valóság is lehet! Ebben a különleges mesében az álom kap valóságos helyet. Itt a gyermekek nemcsak szemtanúi, de részesei is lesznek a történetnek. Ők tudják, az álmok valóra válthatók, ha kitartó munkával minden próbatételnek eleget teszünk, és erős hittel megyünk a végsőkig.

 

 


mikulasvaro_300x220

MIKULÁSVÁRÓ
zenés, vidám, interaktív mesejáték

Színészeink a mesében gyermekbőrbe bújva kis közönségük bevonásával egy közös felfedezőútra hívják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Játékokkal, dalokkal együtt várják a Mikulást, aki a darab végére meg is érkezik.

 

 


 lyanyok_angyalok_300x220LYÁNYOK, ANGYALOK
zenés kabaré Karinthy, és más kacagtatók vidám humoreszkjeiből

„Nevetés. Az egyetlen dolog a világon, ami nem nevetséges!”

 

 

 


vasember_300x220

VASEMBER
zenés tragikomédia

Egy apa, aki se törni, se hajolni nem tud, de nem is akar. Egy családfő, ki nyakas és megingathatatlan. Egy leány, aki szembeszegül a csökönyös családfő akaratának. Egy fiatal szerelmespár, kik szerelmükért mindent képesek megtenni. Egy izgatott kérő és egy törtető anya, kik csak bonyolítják a helyzetet. Vajon ez a díszes társaság megbirkózik az előttük álló feladatokkal?

 

 


ajakruzs_2_300x220AJAKRÚZS N°4
komédia

Öt különböző karakter. Egy szolgálatkész, dolgos, hűséges feleség. Egy féltékenységet nem ismerő, kiegyensúlyozott férj. Egy fiatal, kitűnő táncos, aki mindent elnéz a férjének. Egy tiszteletreméltó férfiú, akit mindenki szívesen látna vendégül. Egy erős, ellentmondást nem tűrő rendőrnő, aki csak a hivatalának él. Vagy mégsem?

 

 


eljenaszerelem_300x220

ÉLJEN A SZERELEM!
operett

Az előadás tisztelgés a Csárdáskirálynő bemutatójának századik évfordulója előtt.

 

 

 

 


konnyemsincs_300x220

KÖNNYEM SINCS, HOGY ELSIRASSALAK
történelmi dokumentumdráma

Háromszintes dráma túlélő szemtanúk, hiteles dokumentumok, korabeli újsághírek, irodalmi művek és elképzelt személyek segítségével.

 

 


 genocidium101_300x220GENOCÍDIUM
történelmi dráma a Pacsirtavár című regény alapján

Rémálom vagy jövendölés? Valóság vagy képzelet? Legenda vagy történelem? Élet vagy halál? 

 

 

 


   veneuropahotel_300x220VÉN EURÓPA HOTEL 
végjáték, dráma két felvonásban

Minden emberben lakozik jó és rossz. Minden ember lehet gyarló, de ugyanakkor lehet nagylelkű is. Úgy tűnik, hogy a hotel lakóinak lelkében a gonosz győzedelmeskedik…