Az Artashat Örmény Nemzetiségi Színház 2017. szeptember 15-én mutatta be legújabb darabját az Ajakrúzs N°4-et.

Színészeink idény nyáron megismerkedhettek Ovszanna Szarkiszjan örmény rendezőnővel, aki Artashat városából érkezett Magyarországra. Ovszanna hazájában elismert rendező és producer. A nyelvi nehézségek és a kulturális különbségek ellenére már az elején érezni lehetett, hogy valami csodálatos, nagyszerű dolog készül a színpadon. A rendezőnő a darab ajánlásakor el is mondta, hogy ezt a darabot a humor és az örmény hagyományok miatt, kiemelten a magyar közönség számára választotta.

A két hétig tartó közös munka és az utána következő feszített tempójú próbafolyamat meghozta gyümölcsét. A XVIII. kerületi Örmény Nemzetiségi Önkormányzat és a PIK Közösségi Ház főtámogatásával szeptember 15-én péntek este 19 órakor fellebbent a függöny.

Felhőtlen kikapcsolódást ígértek színészeink és ezt be is tartották. Ötven perc erejéig a nézőközönség igazi, hamisítatlan örmény komédiának a részese lehetett. Korosztálytól függetlenül mindenki jól érezte magát a kacagtató előadás alatt.

Ezúton is köszönjük a kedves közönségünknek a sok tapsot és szóbeli elismerést!

Támogatóinknak szintén köszönjük, hogy személyes és anyagai segítségükkel a színpadra vihettük az Ajakrúzs N°4-et!

És íme egy jó előadás receptje. Hozzávalók: 1 lendületes, határozott örmény rendezőnő, 5 zseniális színész, 1 humoros történet, 1 szakmailag felkészült háttércsapat, sok támogató és 1 fantasztikus közönség. A hozzávalókat mind egybegyúrjuk a premier időpontjára, megszórjuk egy csipetnyi nyitottsággal, érdeklődéssel, jókedvvel és már kész is az AJAKRÚZS N°4!
Csipegessetek a bemutatón készült képekből! Vigyázat forrón tálalva!