Augusztus 5-én ízelítőt adtunk az Ajakrúzs N°4 komédiánkból. Vendéglátónk a XVIII. kerület Kossuth Lajos téri Szent Lőrinc napi Kézműves Sörfesztivál volt!

A színház társulatának abban a megtiszteltetésben volt része, hogy a hazájában méltán elismert rendezőnő, Ovszanna Szarkiszjan, egy, az anyaországban már bemutatott és ott jelenleg is műsoron tartott darabot rendezett színészeinknek, illetve önöknek, Kedves Nézők!

Míg színházunkban javában folyik a munka, addig most csak önöknek abban a kiváltságos helyzetben volt részük, hogy az Artashat Színház szeptemberi bemutatójából egy kis ízelítőt, kedvcsináló részletet mutatunk be az alábbi galériánkban!

MOST bepillanthatnak a kulisszák mögé; hogy is folyik a munka! Ha kíváncsivá tettük önöket, netán még tetszettünk is, jöjjenek el az Ajakrúzs N°4 című darab bemutatójára, melynek a PIK Pestszentimrei Művelődési Ház ad otthont. A premier időpontja szeptember 15. 19 óra.

Kérem fogadják szeretettel színészeink vendégjátékát! A színpadon Keller Linda, Koncz Eszter, Bregyán Péter és Krizsik Alfonz!