Siker a színpadon

Az Artashat Örmény Nemzetiségi Színház 2017. szeptember 15-én mutatta be legújabb darabját az Ajakrúzs N°4-et.

Színészeink idény nyáron megismerkedhettek Ovszanna Szarkiszjan örmény rendezőnővel, aki Artashat városából érkezett Magyarországra. Ovszanna hazájában elismert rendező és producer. A nyelvi nehézségek és a kulturális különbségek ellenére már az elején érezni lehetett, hogy valami csodálatos, nagyszerű dolog készül a színpadon. A rendezőnő a darab ajánlásakor el is mondta, hogy ezt a darabot a humor és az örmény hagyományok miatt, kiemelten a magyar közönség számára választotta.

A két hétig tartó közös munka és az utána következő feszített tempójú próbafolyamat meghozta gyümölcsét. A XVIII. kerületi Örmény Nemzetiségi Önkormányzat és a PIK Közösségi Ház főtámogatásával szeptember 15-én péntek este 19 órakor fellebbent a függöny.

Felhőtlen kikapcsolódást ígértek színészeink és ezt be is tartották. Ötven perc erejéig a nézőközönség igazi, hamisítatlan örmény komédiának a részese lehetett. Korosztálytól függetlenül mindenki jól érezte magát a kacagtató előadás alatt.

Ezúton is köszönjük a kedves közönségünknek a sok tapsot és szóbeli elismerést!

Támogatóinknak szintén köszönjük, hogy személyes és anyagai segítségükkel a színpadra vihettük az Ajakrúzs N°4-et!

És íme egy jó előadás receptje. Hozzávalók: 1 lendületes, határozott örmény rendezőnő, 5 zseniális színész, 1 humoros történet, 1 szakmailag felkészült háttércsapat, sok támogató és 1 fantasztikus közönség. A hozzávalókat mind egybegyúrjuk a premier időpontjára, megszórjuk egy csipetnyi nyitottsággal, érdeklődéssel, jókedvvel és már kész is az AJAKRÚZS N°4!
Csipegessetek a bemutatón készült képekből! Vigyázat forrón tálalva!

 

Ősbemutató I PIK Művelődési Ház I 2017.09.15. 19 óra

Kedves Barátaink, Ismerőseink és Színházkedvelők!

Nagyszabású ősbemutatóra készül az Artashat Örmény Nemzetiségi Színház. Hamisítatlan örmény darabbal, örmény rendezéssel állnak színészeink a nagyérdemű elé. Igazi komédia, kortalan történet, nagy bonyodalommal, sok nevetéssel.
Jöjjenek, gyertek, nézzék meg az egy felvonásos darabunkat, mely remek kikapcsolódást nyújt az egész család részére!
Várjuk önöket, titeket szeretettel 2017. szeptember 15-én 19 órakor a PIK Közösségi Házban (1188 Budapest, Vasút u. 48.) az Ajakrúzs N°4 című színmű premierjére!

Támogatói jegy ára: 1000 Ft

Főtámogatónk: XVIII. ker. Örmény Nemzetiségi Önkormányzat


Mindent a darabról:

Az egy felvonásos zenés komédiában a házassági évfordulójuk megünneplésére készülő házaspár életébe csöppenünk bele. Ám ezen a jeles napon semmi sem úgy alakul, ahogy azt a házaspár eltervezte, és semmi sem az, aminek látszik. Szeretet, féltékenység, félreértések, bonyodalom! De az előadás végére minden kiderül, vagyis mindenki derül.

Rendezte: Ovszanna Szarkiszjan     Írta: Zsora Harutunjan

Szereposztás:

Nazini – Tóth G. Keller Linda – Szolgálatkész, dolgos, hűséges, jó feleség, vagy mégsem?

társulat

TÓTH G.-KELLER LINDA | igazgató

Szargisz – Bregyán Péter – Nem ismeri a féltékenységet, mindig bízik az emberekben, főleg a feleségében, vagy mégsem?

bregyan_peter_tarsulat

BREGYÁN PÉTER | színész

Gohár – Kaprielián Alexa – Fiatal, kitűnő táncos, aki mindenben támogatja a férjét, vagy mégsem?

kapreilian_alexa_tarsulat

KAPRIELIÁN ALEXA | színésznő

Pohoszov – Krizsik Alfonz – Tiszteletreméltó férfiú, aki csak egy levelet akar átadni a címzettnek, vagy mégsem?

krizsik_alfonz_tarsulat

KRIZSIK ALFONZ | színész

Rendőr hadnagy – Koncz Eszter – Erős egyéniség, ellentmondást nem tűrő hivatalos személy, aki nem szeret kérkedni női adottságaival, vagy mégis?

társulat

KONCZ ESZTER | színésznő

Ajánljuk magunkat és az Ajakrúzs N°4 című legújabb darabunkat azoknak, akik szeretik a különleges, zenével, tánccal és hagyománnyal teli színházi élményt, és nyitottak egy másik kultúra megismerésére.