Technikai okok miatt elmarad!

Tisztelt Érdeklődők, Kedves Nézőink!

Az Artashat Örmény Nemzetiségi Színház, a Magyarországi Nemzetiségek Színházi Társulata és a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ sajnálattal jelenti be, hogy a december 16., 19 órára meghirdetett Éljen a szerelem! előadás technikai okok miatt elmarad.

Szíves megértésüket köszönjük! Jegyüket az előadás meghirdetett dátumától számított két héten belül a vásárlás helyén visszaváltják.

Üdvözlettel:

A Szervezők

Örmény gálaműsor – Emlékek

November 8-án, a MOM Kulturális Központban rendezte meg a XII. kerületi Örmény Nemzetiségi Önkormányzat éves gálaműsorát. Számos, örmény gyökerekkel rendelkező neves művész mellett az Artashat Örmény Nemzetiségi Színház társulata is helyet kapott a színpadon. Az Emlékek című előadással, Narine és Achonik, örmény testvérlányok segítségével repülünk el a múltba, egy előző generáción belüli örmény család életébe. Az előadásban az izgalmas idősíkok, a múlt és jelen pillanatai egyszer csak elhalványodnak, majd teljesen megszűnnek. Az előadás végig kalauzolja a testvérpárt és a nézőket az örmény nép történelmén. Életük kezdetétől a végéig.

Aktuális híreink a facebook oldalunkon is!

Siker a színpadon

Az Artashat Örmény Nemzetiségi Színház 2017. szeptember 15-én mutatta be legújabb darabját az Ajakrúzs N°4-et.

Színészeink idény nyáron megismerkedhettek Ovszanna Szarkiszjan örmény rendezőnővel, aki Artashat városából érkezett Magyarországra. Ovszanna hazájában elismert rendező és producer. A nyelvi nehézségek és a kulturális különbségek ellenére már az elején érezni lehetett, hogy valami csodálatos, nagyszerű dolog készül a színpadon. A rendezőnő a darab ajánlásakor el is mondta, hogy ezt a darabot a humor és az örmény hagyományok miatt, kiemelten a magyar közönség számára választotta.

A két hétig tartó közös munka és az utána következő feszített tempójú próbafolyamat meghozta gyümölcsét. A XVIII. kerületi Örmény Nemzetiségi Önkormányzat és a PIK Közösségi Ház főtámogatásával szeptember 15-én péntek este 19 órakor fellebbent a függöny.

Felhőtlen kikapcsolódást ígértek színészeink és ezt be is tartották. Ötven perc erejéig a nézőközönség igazi, hamisítatlan örmény komédiának a részese lehetett. Korosztálytól függetlenül mindenki jól érezte magát a kacagtató előadás alatt.

Ezúton is köszönjük a kedves közönségünknek a sok tapsot és szóbeli elismerést!

Támogatóinknak szintén köszönjük, hogy személyes és anyagai segítségükkel a színpadra vihettük az Ajakrúzs N°4-et!

És íme egy jó előadás receptje. Hozzávalók: 1 lendületes, határozott örmény rendezőnő, 5 zseniális színész, 1 humoros történet, 1 szakmailag felkészült háttércsapat, sok támogató és 1 fantasztikus közönség. A hozzávalókat mind egybegyúrjuk a premier időpontjára, megszórjuk egy csipetnyi nyitottsággal, érdeklődéssel, jókedvvel és már kész is az AJAKRÚZS N°4!
Csipegessetek a bemutatón készült képekből! Vigyázat forrón tálalva!

 

Ősbemutató I PIK Művelődési Ház I 2017.09.15. 19 óra

Kedves Barátaink, Ismerőseink és Színházkedvelők!

Nagyszabású ősbemutatóra készül az Artashat Örmény Nemzetiségi Színház. Hamisítatlan örmény darabbal, örmény rendezéssel állnak színészeink a nagyérdemű elé. Igazi komédia, kortalan történet, nagy bonyodalommal, sok nevetéssel.
Jöjjenek, gyertek, nézzék meg az egy felvonásos darabunkat, mely remek kikapcsolódást nyújt az egész család részére!
Várjuk önöket, titeket szeretettel 2017. szeptember 15-én 19 órakor a PIK Közösségi Házban (1188 Budapest, Vasút u. 48.) az Ajakrúzs N°4 című színmű premierjére!

Támogatói jegy ára: 1000 Ft

Főtámogatónk: XVIII. ker. Örmény Nemzetiségi Önkormányzat


Mindent a darabról:

Az egy felvonásos zenés komédiában a házassági évfordulójuk megünneplésére készülő házaspár életébe csöppenünk bele. Ám ezen a jeles napon semmi sem úgy alakul, ahogy azt a házaspár eltervezte, és semmi sem az, aminek látszik. Szeretet, féltékenység, félreértések, bonyodalom! De az előadás végére minden kiderül, vagyis mindenki derül.

Rendezte: Ovszanna Szarkiszjan     Írta: Zsora Harutunjan

Szereposztás:

Nazini – Tóth G. Keller Linda – Szolgálatkész, dolgos, hűséges, jó feleség, vagy mégsem?

társulat

TÓTH G.-KELLER LINDA | igazgató

Szargisz – Bregyán Péter – Nem ismeri a féltékenységet, mindig bízik az emberekben, főleg a feleségében, vagy mégsem?

bregyan_peter_tarsulat

BREGYÁN PÉTER | színész

Gohár – Kaprielián Alexa – Fiatal, kitűnő táncos, aki mindenben támogatja a férjét, vagy mégsem?

kapreilian_alexa_tarsulat

KAPRIELIÁN ALEXA | színésznő

Pohoszov – Krizsik Alfonz – Tiszteletreméltó férfiú, aki csak egy levelet akar átadni a címzettnek, vagy mégsem?

krizsik_alfonz_tarsulat

KRIZSIK ALFONZ | színész

Rendőr hadnagy – Koncz Eszter – Erős egyéniség, ellentmondást nem tűrő hivatalos személy, aki nem szeret kérkedni női adottságaival, vagy mégis?

társulat

KONCZ ESZTER | színésznő

Ajánljuk magunkat és az Ajakrúzs N°4 című legújabb darabunkat azoknak, akik szeretik a különleges, zenével, tánccal és hagyománnyal teli színházi élményt, és nyitottak egy másik kultúra megismerésére.

Ízelítő az Ajakrúzs N°4 című darabunkból

Augusztus 5-én ízelítőt adtunk az Ajakrúzs N°4 komédiánkból. Vendéglátónk a XVIII. kerület Kossuth Lajos téri Szent Lőrinc napi Kézműves Sörfesztivál volt!

A színház társulatának abban a megtiszteltetésben volt része, hogy a hazájában méltán elismert rendezőnő, Ovszanna Szarkiszjan, egy, az anyaországban már bemutatott és ott jelenleg is műsoron tartott darabot rendezett színészeinknek, illetve önöknek, Kedves Nézők!

Míg színházunkban javában folyik a munka, addig most csak önöknek abban a kiváltságos helyzetben volt részük, hogy az Artashat Színház szeptemberi bemutatójából egy kis ízelítőt, kedvcsináló részletet mutatunk be az alábbi galériánkban!

MOST bepillanthatnak a kulisszák mögé; hogy is folyik a munka! Ha kíváncsivá tettük önöket, netán még tetszettünk is, jöjjenek el az Ajakrúzs N°4 című darab bemutatójára, melynek a PIK Pestszentimrei Művelődési Ház ad otthont. A premier időpontja szeptember 15. 19 óra.

Kérem fogadják szeretettel színészeink vendégjátékát! A színpadon Keller Linda, Koncz Eszter, Bregyán Péter és Krizsik Alfonz!

 

Médiamegjelenéseink

Nagy örömünkre szolgált, hogy Ovszanna Szarkiszjan érkezése, rendezése és az Ajakrúzs N°4 darabunk nagy média érdeklődésre tett szert. Azóta is rendszeresen vendégei vagyunk a különböző csatornák műsorainak. Hálásak vagyunk, hogy bemutatkozhatunk a kiemelkedő eseményeinkkel!

 

Ajakrúzs N°4 premier I PIK Művelődési Ház I Szeptember 15. 19 óra

Elbúcsúztattuk az Örményországból érkezett rendezőnőnket Ovszanna Szarkiszjant, aki augusztus 1-jén hazautazott. Az Ajakrúzs N°4 komédia próbái a nyelvi és kulturális különbségek miatt tele voltak kihívásokkal, izgalmakkal és sok vicces jelenettel. Mozgalmas és dolgos heteken vagyunk túl. De nem állunk meg, hiszen a rendezőnő instrukcióit követve még tartanak a próbák. Ígérjük, ha eljössz a premierre felejthetetlen élményben lesz részed!

Várunk szeretettel szeptember 15-én 19 órakorPIK Pestszentimrei Közösségi Házban (1188 Budapest, Vasút u. 48.)!